Despre Învață să zbori

Bună, sunt Ioana 🙂

Mă bucur că ne întâlnim, chiar dacă este virtual. Ca o gazdă bună, te invit să citești mai multe despre ceea ce fac. Privește această prezentare ca un nou început, o mare de posibilități.

Sunt Coach Holistic (Executive, Life, Performance, Spiritual), Trainer de performanță și dezvoltare sustenabilă, Facilitator certificat TRE® - metodă terapeutică de eliberare a stressului și traumelor, dezvoltată de dr. David Bereceli, Facilitator POY® (Points Of You) și Consultant în domeniul educației de calitate.

About Us
shape image
shape image
shape image
shape image

Pasionată și implicată în formarea oamenilor pentru excelență

În prezent sunt și Președinte al Asociației Învață să Zbori, trainer certificat internațional de Institutul Kutschera® (Austria). În cadrul Asociației sunt singurul trainer la nivel internațional, care predă și Metoda Prof. Dr. Florian Colceag®

00+ ani

Ani de experiență

00+

soluții oferite

00+

Cursanți

00%

rată de satisfacție

Am strâns tot ceea ce fac sub un nume care inspiră… învață să zbori!

Învață să Zbori® este creația noastră, a cărei misiune este aceea de a susține oamenii care își doresc o schimbare reală, calitativă și completă în viața lor, atât pe plan personal, cât și profesional. Oricând poți să trăiești conștient și să te bucuri de ceea ce ești și de realizările tale, însă este esențial să ai:

  • Conscious Life (Viață conștientă)
  • Conscious Actions (Acțiuni conștiente)
  • Conscious Vision (Viziune conștientă)

În acest sens, am creat pentru tine 3 direcții de acțiune corelative și integratoare, pe care le-am structurat în 3 linii de business.