Termeni și condiții

În continuare îți sunt prezentate condițiile în care SC ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI SRL, prin www.vreausolutie.ro / www.vreausoluție.ro, permite utilizarea site-ului. Site-ul este operat de către SC ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI SRL, reprezentată prin Iulia Ioana Huiduc Manolescu. SC ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI SRL își are sediul în București, bd. Mărășești, nr. 8, sector 4, România, cu nr de ordine la Registrul comerțului: J40/11816/10.07.2017 și având codul unic de înregistrare: 37928088, telefon: 0742.064.924, email: office@invatasazbori.ro, www.vreausolutie.ro / www.vreausoluție.ro.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea cursurilor / sesiunilor / programelor / produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consultă în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor. Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Administratorul site-ului www.vreausolutie.ro / www.vreausoluție.ro, Iulia Ioana Huiduc Manolescu și echipa dedicată, fac eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul cursurilor / evenimentelor / programelor / produselor modificate de către organizator fără preaviz sau viciate de erori de operare). În consecință, Iulia Ioana Huiduc Manolescu – SC ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI SRL își declină orice răspundere pentru orice informații incomplete, inexacte, nesigure sau depășite. Atenție: fotografiiile au caracter informativ pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard ale cursurilor / evenimentelor / programelor / produselor.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administrator www.vreausolutie.ro / www.vreausoluție.ro sau asociații / partenerii / afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@invatasazbori.ro

Mod funcționare

Înscrierile în evenimente / cursuri  /workshopuri și comenzile efectuate pe site-ul www.vreausolutie.ro / www.vreausoluție.ro sunt confirmate printr-un e-mail de înregistrare primit după finalizarea înregistrării / comenzii. Este probabil că în multe situații informațiile și detaliile bancare necesare plății să le primiți prin e-mail, imediat după completarea și trimiterea formularului de înscriere / de comandă.

Modalități de plată

Pentru cumpărarea de produse, servicii sau bilete de acces la evenimente, www.vreausolutie.ro / www.vreausoluție.ro accepta următoarele modalități de plată:

 Plată prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei / facturii primite în urma înregistrării / comenzii tale, pe datele bancare transmise de tine. Plata se va face în contul RO27INGB0000999907012943

ING Bank, Beneficiar: Învață să Zbori SRL, CUI 37928088, J40/11816/10.07.2017

Returnarea contravalorii plăților efectuate:

Site-ul www.vreausolutie.ro / www.vreausoluție.ro este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii site-ului pot achiziționa sesiuni / cursuri / evenimente/ programe / workshopuri / produse sau bilete de acces la evenimentele organizate de SC ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI SRL, reprezentant prin Iulia Ioana Huiduc Manolescu. Pe cale de consecință, întreaga răspundere față de utilizatori în legătură cu evenimentele respective revine organizatorului. Aceștia își asumă integral răspunderea față de cumpărătorii de bilet pentru eventualele întârzieri, amânări, anulari sau pentru orice alte probleme în legătură cu evenimentele ale căror bilete / înregistrări au fost comercializate prin intermediul platformei www.vreausolutie.ro / www.vreausoluție.ro, pentru derularea acestora în condiții necorespunzătoare sau în alte condiții decât cele comunicate public de organizator sau cele prevăzute de legislația în materie, precum și pentru orice restricții impuse cu privire la evenimente de terțe persoane implicate în organizarea lor sau de autorități. Organizatorul are dreptul să modifice datele de desfășurare a evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specific (mail, telefon).

Mențiuni privind plată:

  1. În momentul plății, este important să specificați cursul / evenimentul / programul / workshopul / sesiunea pentru care vă înscrieți, opțiunea de plată aleasă cât și numele dvs. complet.
  1. După efectuarea plății, este necesar să trimiteți pe adresa de e-mail office@invatasazbori.ro o copie a plății efectuate.
  1. În cazul în care plata se face prin sucursala altei bănci, alta decât BCR, este necesar să luați în calcul întârzierile probabile, plățile între bănci necesitând în unele cazuri 48 de ore.
  1. Dacă te răzgândești din diferite motive în următoarea perioadă, după ce ai plătit costul cursului / evenimentului / programului la care te-ai înscris, plată nu mai este returnabilă dacă la acel moment mai sunt doar 10 zile până la desfășurararea cursului / evenimentului / programului.
  1. Dacă te răzgândești din diferite motive în următoarea perioadă, după ce ai plătit costul cursului / evenimentului / programului / workshopului și dacă la acel moment sunt mai mult de 10 zile până la desfasurararea cursului / evenimentului / programului / workshopului la care te-ai înscris, plata este returnabilă 100% doar dacă găsești o persoană interesată să preia locul rezervat de tine în cadrul cursului / evenimentului / programului / workshopului respectiv.
  1. Este posibil să reportezi / transferi plata deja efectuată de tine către următorul curs / eveniment / program / workshop similar, o singură dată și doar dacă anunți acest aspect pe adresa de email office@invatasazbori.ro cu minim 7 zile înainte de începerea cursului / evenimentului / programului / workshopului pentru care ai achitat deja înregistrarea.
  1. Dacă din diferite motive nu participi la cursul / evenimentul / programul / workshopul pentru care ai achitat deja înregistrarea și aspectele menționate la punctele mai sus menționate (4 și/sau 5) nu sunt îndeplinite, suma achitată nu va mai fi rambursată sau recuperată.

Excepție:

În cazul în care cursul / evenimentul / programul / workshopul pentru care ai achitat deja înregistrarea este anulat (nu mai are loc), rambursarea sumelor achitate va fi efectuată în baza următoarelor condiții:

Returnarea sumelor achitate poate fi efectuată în termenele și cu respectarea condițiilor de mai jos, prin transmiterea unei solicitări în acest sens către office@invatasazbori.ro.

Mai departe SC ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI SRL, reprezentant prin Administrator, va rambursa suma integrală, în termen de maxim 15 zile lucrătoare, doar prin transfer bancar.

Pentru a înlătura orice îndoială, SC ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI SRL, reprezentată prin Administrator precizează că nu va fi returnată decât plata cursului / evenimentului / programului / workshopului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxa de rezervare, dacă e cazul etc).

Notă de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, administratorul site-ului va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Te informăm că datele personale pe care utilizatorii le furnizează administratorului site-ului sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a servicilor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de către administratorul site-ului a serviciilor de reclamă, marketing și publicitate, a serviciilor de comunicații electronice și a serviciilor asociate platformei online de vânzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la opțiunea să proprie, furnizează unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de către administratorul site-ului. Refuzul furnizării anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesării anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că ștergerea datelor lor personale va fi urmată de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de către administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere în scris în acest sens, pe care să o trimită apoi prin poștă la adresa administratorul site-ului:

SC ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI SRL

Reprezentant Iulia Ioana Huiduc Manolescu și Administratorul în funcție la momentul respectiv.

CUI:37928088

Reg. com: J40/11816/10.07.2017

Adresa: Bd. Mărășești nr. 8, sector 4, București, Tel. 0742064924.

email: office@invatasazbori.ro

Pentru mai multe detalii acesati Politică de confidențialitate.

Limitarea răspunderii

SC ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI SRL nu răspunde sub nicio formă, în nicio măsură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. SC ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI SRL nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legătură cu acest serviciu. Totuși, deși serviciile de plată sunt oferite și dirijate în totalitate și în mod independent de către furnizorii nostru, vă întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

Factura fiscală persoane juridice

Pentru comenzile efectuate în numele unei entități juridice se pot emite facturi fiscale în urma unei solicitări scrise primite pe office@invatasazbori.ro. Solicitarea trebuie să conțină: cursul / evenimentul / programul / workshopul pentru care te-ai înscris, opțiunea de plată aleasă, numele participantului și datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comerț, Sediu Social, Cont bancar, bancă la care este deschis contul, delegat).