Well Being Masterplan™

Oferim acest workshop, pentru a duce la un nivel superior abilitățile de organizare eficientă, desfășurare a activităților cu succes și trăire în echilibru a vieții, în care explicăm și descoperim împreună tot ce este necesar pentru a avea o viziune de ansamblu - clară și conștientă - asupra vieții și activității voastre. Obiectivul este acela de a descoperii propriile valori, mecanisme personale și resurse interioare pe care le puteți pune la lucru, cu ușurință și succes, în folosul vostru.

About Us
shape image
shape image
shape image

De ce e necesar acest workshop?

Poți fi eficient și performant, rămânând în echilibru și stare de bine dacă pornești de la propriile valori și ce te motivează.

Ce pornește din pasiune – asta ne definește.

Pasiunea o poți trăi când îți traiești valorile, dorința inimii, și esența a tot ceea ce ești, cu adevărat, atât în plan personal, cât și profesional.

Prin Well Being Masterplan™ – program de descoperire și orientare existențală în care vezi care îți sunt valorile, strategiile personale și cum poți să trăiești succesul, trăindu-ți viața și acționând conștient și asumat.

În acest scop, de a susține transformarea, am creat și Cartea Vieții Conștiente, un bullet journall de evoluție personală, care de-a lungul timpul s-a extins și într-o comunitate online și un workshop lunar personalizat pe nevoile grupului, în funcție de procesele începute prin intermediul plannerului.

Workshop-ul este:

  • Online / în sală
  • Totul în 2,5 ore de prezentare interactivă
  • Grup de 10 persoane
  • Personalizabil și poate fi completat cu experiențe și extraopțiuni.

Cere o ofertă personalizată