Coaching sistemic

Pregătirea echipelor pentru desfășurarea cu success și eficiență a activităților necesare realizării strategiei de dezvoltare strategică sustenabilă a afecerii este esențială. Atelierele de Coaching sistemic se realiezează în sesiuni de grup, pornind de la nevoile departamentului si top-managerilor rezultte în urma training-urilor și evaluărilor specific ale acestora raportat la strategia dezvoltată.

Corecta utilizare a resurselor deja existente, și buna desfășurare a dinamicilor interne ale echipei sunt cheile succesului în întregul demers, importante fiind toate elementele sistemului.

About Us
shape image
shape image
shape image

De ce e necesar acest workshop?

Munca în echipă și rezolvarea conflictelor sunt esențiale in construirea succesului economic sustenabil al companiei.

Abilitatea de a rezolva conflicte și abilitatea de a fi un bun jucător de echipă sunt interconectate, majoritatea conflictelor având la bază diferențe atât la un nivel obiectiv, cât și diferențe la nivel de relație. Prin urmare, dezvoltarea abilităților de rezolvare a conflictelor reprezintă un câștig enorm pentru companii.

Abilitatea de a „aborda conflictele într-o manieră constructivă astfel încât să apară soluții noi și eficiente” are o importanță vitală din acest punct de vedere.

Pentru membrii echipei oportunitatea de a-și asuma mai multe responsabilități duce la dezvoltarea încrederii și a satisfacției personale. Acest lucru diminuează presiunea la nivel de top management.

Calitatea crește exponențial când toți membrii echipei sunt implicați.

Un demers sistemic de coaching este axat pe înţelegerea şi modificarea credinţelor, regulilor jocului şi modurilor de operare colective care domină cultura activă (operaţională) a întregii organizații, până la transformarea radicală a rezultatelor acesteia.

Rezultatele propuse sunt:

  • Eficientizarea dinamicilor interne;
  • Creșterea randamentului în echipă;
  • Utilizarea sustenabilă a resurselor;
  • Realizarea obiectivelor cu succes și fără efort suplimentar inutil sau pierdere de resurse.

Cere o ofertă personalizată