Blog

iSentinel® MIND

program unic, de pregătire psiho-emoțională, care te instruiește și antrenează pentru a trece cu bine și fără consecințe grave prin situații de criză sau dezastre, fie ele chiar și un cutremur major. Astfel, în orice situație limită, îți poți păstra calmul și gândirea clară, poți lua măsurile de siguranță și acțiune necesare salvării vieții și bunurilor celor aflați în grija sau subordinea ta.

Well Being Masterplan™

Metodă unică și complexă de analiză, proiectare și planificare strategică – personală și profesională – fondată pe baze științifice și descoperiri de ultimă oră. În cadrul metodei se lucrează cu modelarea matematică fractală, principii și tehnici de NLP, instrumente POY® și coaching sistemic alături de modele inovatoare în materie de sustenabilitate, toate îmbinate în mod coerent și interconectat, cu eficiență și succes, într-un mod la îndemâna celor care vor să preia controlul asupra propriei lor vieți, în mod conștient și asumat.

POY®

Points Of You® metodă de coaching inovatoare, proiectivă, care se bazează pe integrarea ambelor emisfere cerebrale, explorarea zonei simbolice subconștiente și eliberarea de pattern-urile mentale. Astfel situația poate fi percepută cu claritate, obiectiv și în întregul ei, datorită accesării mai multor puncte de vedere, permițând astfel ca răspunsurile să iasă la suprafață în conștientul nostru, într-un mod simplu și plăcut. Procesul POY® expune și generează acumularea de opțiuni care nu se regăsesc în rutina noastră zilnică și cărora, în mod obișnuit, nu le-am fi permis să apară la nivel conștient, deschizându-ne mai multe variante de a acționa, care să ne propulseze pe direcția dorită.

TRE®

Tension, Stress and Trauma Release Exercise sau exerciții de eliberare a tensiunii & stressului constând într-o serie simplă și inovatoare de exerciții ce susțin corpul în eliberarea tiparelor de stres, tensiune și traumă. Creat de dr. David Berceli, PhD, TRE® activează reflexul natural de tremur sau vibrație al organismului, într-un mediu de respect și siguranță, vibrație care deblochează tensiunea musculară și calmează sistemul nervos într-un mod profund.

Coaching sistemic

Proces de însoțire și antrenare complexă, adresat întregii echipe dar pconceput în acord cu strategia dezvoltată de conducere, pentru transpunerea în fapt a viziunii şi a dezvoltării întregii organizaţii. Fără să privească totalitatea personalului, după o introducere structurantă la nivelul conducerii, demersul se va concentra asupra echipelor de conducere ale sectoarelor operaţionale, asupra câtorva echipe transversale şi a câtorva departamente şi actori strategici.

Training

Program personalizat de pregătire a top managerilor pentru a li se prezenta strategia de dezvoltare coerentă și sustenabilă a afacerii sau proiectului, pentru a o înțelege în ansamblu, principiile și detaliile ei semnificative și pentru a fi pregătiți să folosească cele mai potrivite metode de implementare, astfel încât să o poată pune în aplicare, personal și prin intermediul întregii echipe, în cel mai potrivit, eficient și de success mod.

Consultanță pentru dezvoltare strategică și sustenabilă

Pornind de la o evaluare sistemică a întregii situații, maparea tuturor resurselor și proceselor interne interdependente, stabilim apoi obiectivele strategice, corelativ la rezultatele care se doresc realizate și dezvoltăm, împreună cu clienții, o strategie de dezvoltare coerentă și sustenabilă – cu ajutorul modelării matematice fractale – identificând exact toți pașii necesari realizării planului cu success, modalitatea optimă de utilizare a resurselor și cel mai eficient mod de desfășurare a proceselor interne, asigurând coerența între toate elementele sistemului.

Experiență

Workshop + alte instrumente sau activități practice, individuale sau de grup, care vin în susținerea temei prezentate în workshop, ajutând participanții să descopere în mod experiențial aspectele discutate și să facă primii pași, susținuți de facilitator, în direcția dorită.

Workshop

Întâlnire de grup, online sau în sală, de 2,5 ore, în care sunt prezentate diferite subiecte de interes, se interacționează pe o temă aleasă, se lucrează unele exerciții și se indică resurse și modalități prin care participanții își pot dezvolta abilitățile, îmbunătății calitatea vieții, crește eficiența și atinge nivelul de performanță dorit, în mod natural, coerent și sustenabil.