Well Being Masterplan™Well Being Masterplan™

Well Being Masterplan™

Oferim acest workshop, pentru a duce la un nivel superior abilitățile de organizare eficientă, desfășurare a activităților cu succes și trăire în echilibru a vieții, în care explicăm și descoperim împreună tot ce este necesar pentru a avea o viziune de ansamblu - clară și conștientă - asupra vieții și activității voastre. Obiectivul este acela de a descoperii propriile valori, mecanisme personale și resurse interioare pe care le puteți pune la lucru, cu ușurință și succes, în folosul vostru.

About Us
shape image
shape image
shape image

De ce e necesar acest workshop?

Poți fi eficient și performant, rămânând în echilibru și stare de bine dacă pornești de la propriile valori și ce te motivează.

Ce pornește din pasiune – asta ne definește.

Pasiunea o poți trăi când îți traiești valorile, dorința inimii, și esența a tot ceea ce ești, cu adevărat, atât în plan personal, cât și profesional.

Prin Well Being Masterplan™ – program de descoperire și orientare existențală în care vezi care îți sunt valorile, strategiile personale și cum poți să trăiești succesul, trăindu-ți viața și acționând conștient și asumat.

În acest scop, de a susține transformarea, am creat și Cartea Vieții Conștiente, un bullet journall de evoluție personală, care de-a lungul timpul s-a extins și într-o comunitate online și un workshop lunar personalizat pe nevoile grupului, în funcție de procesele începute prin intermediul plannerului.

Workshop-ul este:

 • Online / în sală
 • Totul în 2,5 ore de prezentare interactivă
 • Grup de 10 persoane
 • Personalizabil și poate fi completat cu experiențe și extraopțiuni.

Cere o ofertă personalizată

  Well Being Masterplan™

  Metodă unică și complexă de analiză, proiectare și planificare strategică – personală și profesională – fondată pe baze științifice și descoperiri de ultimă oră. În cadrul metodei se lucrează cu modelarea matematică fractală, principii și tehnici de NLP, instrumente POY® și coaching sistemic alături de modele inovatoare în materie de sustenabilitate, toate îmbinate în mod coerent și interconectat, cu eficiență și succes, într-un mod la îndemâna celor care vor să preia controlul asupra propriei lor vieți, în mod conștient și asumat.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *