iSentinel® MIND

De ce e necesar acest workshop?

Te-ai panicat vreodată și nu ai știut cum să reacționezi? Sau pur și simplu te-ai blocat și nu ai știut ce să mai faci?

Am observat că oamenii nu știu cum să reacționeze în caz de cutremur sau când se află în situații de criză.

Vrei mai multe informatii?

Descarcă prezentarea
About Us
shape image
shape image
shape image
Împreună cu echipa tehnică iSentinel®, am creat iSentinel® MIND, un program unic în lume, de pregătire psiho-emoțională, care te pregătește și antrenează pentru a trece cu bine și fără consecințe grave prin situații de criză sau dezastre – fie ele chiar și un cutremur major.

Astfel, în orice situație limită, îți poți păstra calmul și gândirea clară, poți lua măsurile de siguranță și acțiune necesare salvării vieții și bunurilor celor aflați în grija sau subordinea ta.

Tipuri de workshop-uri:

  1. Sesiuni de instruire a oamenilor, din punct de vedere tehnic, logistic și al acțiunilor concrete necesare atunci când se declanșează avertizarea iSentinel®, (astfel încât persoanele din imobil să poată beneficia deplin de protecție, în condițiile recomandate.
    Acestea se desfășoară în grup de max 25 persoane, 75 min.
  2. Workshop de pregătire prin antrenarea și dezvoltarea competențelor și abilităților intra – personale ale oamenilor prin tehnici specifice de dezvoltare personală, re-echilibrarea sistemului nervos și TRE®. Acesta se desfășoară în grupuri de 10 – 20 persoane, cu o durată de 2,5 ore.
  3. Sesiuni de Coaching (Executive, Life, System) individuale sau de grup cu top managementul firmei pentru dezvoltarea competențelor necesare gestionării cu succes a oricărei situații de criză sau de urgență; creșterea rezilienței și antrenarea sistemului nervos astfel încât aceștia să poată funcționa optim, eficient și la cel mai înalt nivel de performanță personală și profesională, chiar atunci când se confruntă cu situații dificile sau critice.

Cere o ofertă personalizată

Pentru o ofertă trimite-ne o solicitare și hai să descoperim împreună cum te putem ajuta cel mai bine pe tine și echipa ta!