Workshop-uri & Experiențe

Trebuie să știi ceva...​

Modul în care workshop-urile și experiențele sunt create și concepute este, cel mai adesea, unul personalizat și adaptat nevoilor specifice ale fiecăruia. Au la bază diferite tehnici și instrumente complementare, fundamentate pe principii străvechi și descoperiri științifice de ultimă oră, care creeză o metodă holistică, unică, sustenabilă și coerentă, cu ajutorul căreia poți îmbina cu succes planurile personal și profesional pentru a atinge ECHILIBRUL și PERFORMANȚA.

Hai să discutăm soluția pentru tine!
About Us
shape image
shape image

Workshopuri și experiențe

Toate aceste workshopuri și experiențe te ghidează spre atingerea unui alt nivel calitativ de Viață și totodată să îți atingi potențialul maxim cu resursele pe care le ai deja la dispoziție.

De la Burnout la Performanță

Sunt momente când trebuie să înveți să te pui pe primul loc. Să îți depășești limitele umane, urmându-ți pasiunea și să trăiești totodată în sănătate, echilibru și în acord cu tine. În timpul workshop-ului vei descoperi beneficiile TRE® și vei explora diverse soluții și tehnici pe care le-am încercat cu succes de-a lungul timpului, pentru a combate cel mai eficient stressul, anxietatea și stările de epuizare.

Bullet Journaling

Dincolo de provocări și succes există o foarte bună organizare... creativă și eficientă 🙂 Este dovedit ştiințific: dacă îți setezi CORECT obiectivele, taskurile, dorințele, pe toate ți le poți îndeplini. Planificarea este cheia unei vieți personale și profesionale fericite și împlinite, indiferent de domeniu.
În cadrul workshop-ului, vei avea ocazia să lucrezi pe un planner al tău sau pe al nostru - Cartea Vieții Conștiente.

Well Being Masterplan™

Ce pornește din pasiune – asta ne definește și se materializează. Pasiunea o poți trăi când îți trăiești valorile, prin atingerea obiectivelor setate, astfel încât să îți trăiești dorința inimii, atât în plan personal, cât și profesional. Prin Well Being Masterplan™, program de descoperire și orientare existențală, vezi care îți sunt valorile, ierarhizarea lor și cum poți să le trăiești asumat, în armonie cu viața ta.

iSentinel® MIND

iSentinel® MIND este un program unic, de pregătire psiho-emoțională, care te instruiește și antrenează pentru a trece cu bine și fără consecințe grave prin situații de criză sau dezastre – fie ele chiar și un cutremur major. Astfel, în orice situație limită, îți poți păstra calmul și gândirea clară, poți lua măsurile de siguranță și acțiune necesare salvării vieții și bunurilor celor aflați în grija sau subordinea ta.